Soep met broccoli en kabeljauw
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Min. 300
g
Broccoli
in roosjes gesneden
Max. 120
g
Kabeljauwfilet
in stukjes gesneden
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 20
g
Kokosmelk (zonder additieven)
Max. 0.5
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Min. 1
handje
Peterselie
fijn gehakt
Instructies
Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
Voeg de broccoli roosjes toe en kook deze tot ze zacht zijn geworden.
Voeg de kokosmelk toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
Verhit de gepureerde soep opnieuw en voeg de kabeljauwfilet stukjes toe.
Laat de vis stukjes mee pruttelen tot ze gaar zijn.
Schep de soep in een bord of kom, garneer met de peterselie en serveer!
Gerelateerd