Recept Afdrukken
Soep met boerenkool en venkel
Soep met boerenkool en venkel
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met boerenkool en venkel
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de gesneden venkel en prei met de helft vd olie, verdeel dit over de bakplaat en rooster dit 15-20 minuten in de oven.
  3. Verhit in de tussentijd de resterende olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
  4. Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kruiden toe en breng dit aan de kook.
  5. Zet het vuur lager, voeg de geroosterde groenten als ook de boerenkool toe en laat dit 20 minuten koken.
  6. Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
  7. Pureer de soep, schep de soep in een kom of bord, garneer met de feta, bestrooi met de nootmuskaat en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!