Recept Afdrukken
Soep met boerenkool en spinazie
Soep met boerenkool en spinazie
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met boerenkool en spinazie
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
  2. Voeg de spinazie toe en laat dit slinken.
  3. Voeg een gewenste hoeveelheid water, de kruiden en de boerenkool toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Voeg de brandnetel toe en kook dit mee tot de groenten gaar zijn.
  5. Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom of bord, schep de hüttenkäse op de soep en garneer met de pompoenpitten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!