Porties |
Ingrediënten
- Min. 150 g Spinazie
- Min. 75 g Boerenkool
- Min. 2 handjes Brandnetel
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Max. 200 g Hüttenkäse
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat dit slinken.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, de kruiden en de boerenkool toe en breng het geheel aan de kook.
- Voeg de brandnetel toe en kook dit mee tot de groenten gaar zijn.
- Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom of bord, schep de hüttenkäse op de soep en garneer met de pompoenpitten.
Deel dit Recept
Add comment