Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, tijm, roosmarijn, Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de paprikastukjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de bloemkoolroosjes en een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat het geheel zo'n 25 minuten pruttelen.
- Pureer de soep (indien gewenst) en schep hem vervolgens in een kom of diep bord.
- Garneer met de bieslook en de fetakruimels en serveer!
Deel dit Recept
Add comment