Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden
- Max. 2 Paprika's in brede repen gesnede
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de snijbonen tot ze beetgaar zijn, giet ze af en spoel ze af onder koud water.
- Bestrijk in de tussentijd de paprikarepen met olie en gril ze aan beide kanten tot ze wat zachter zijn geworden en een kleurtje hebben gekregen.
- Bak ook de uisnippers even mee.
- Meng de gegrilde paprikarepen en uisnippers met de snijbonen en de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling,verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment