Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden
- Max. 1 Aubergine in plakken gesneden
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Min. 1 handje Rucola
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 50 g Olijven op waterbasis, zonder additieven
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel (appel)azijn,max. 1 eetlepel yoghurt en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de snijbonen tot ze beetgaar zijn, giet ze af en spoel ze af onder koud water.
- Bestrijk in de tussentijd de aubergineplakjes met olie en gril ze aan beide kanten tot ze wat zachter zijn geworden en een kleurtje hebben gekregen.
- Meng de gegrilde aubergineplakjes met de snijbonen en de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment