Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Gebraden rosbief (zonder additieven) in dunne plakjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof een paar blaadjes los getrokken en de rest fijn gesneden
- Min. 6 Radijsjes grof gehakt
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1eetlepel mosterd (zonder additieven) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Snijd de rosbief plakjes in brede repen en rol deze op.
- Verdeel de losse witlof blaadjes over een groot bord.
- Meng de fijn gesneden witlof met de dressing, de stukjes radijs en de walnoten en verdeel dit mengsel over de losse witlof blaadjes.
- Leg een rolletje rosbief op elk gevulde witlof blaadje en serveer!
Deel dit Recept
Add comment