Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes zonder additieven
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot het is geslonken.
- Giet het vocht uit de pan en schep de inhoud van de pan samen met de zongedroogde tomaatjes en een snuf peper in een keukenmachine en hak dit grof.
- Maak een inkeping in de kipfilet en vul de kip met het spinazie-tomaat mengsel.
- Omwikkel de gevulde kipfilet met kookdraad waar nodig, leg hem vervolgens op de bakplaat en rooster hem in zo'n 25 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment