Porties |
Ingrediënten
- Max. 60 g Wilde zalmfilet gekookt
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 100 g Hüttenkäse
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 0.5 el Citoensap
- Max. 0.5 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden paprikapoeder en peper
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 0.5 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de peultjes toe en blancheer ze een aantal minuten (tot ze beetgaar zijn).
- Giet de peultjes af, laat ze afkoelen en snijd ze vervolgens met een scherp mes in de lengte open.
- Schep alle overige ingrediënten in een keukenmachine en maal deze tot een puree.
- Spuit de puree m.b.v. een spuitzak in de gleufjes/openingen van de peultjes en zet de gevulde peultjes in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment