Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 Ei
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Baharat-kruiden Nootmuskaat en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 2 grote Vleestomaten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit met een klein lepeltje.
- Meng het gehakt met het ei, de uisnippers, de kruiden, de helft vd olie en de fijn gehakte peterselie, vul de tomaten met dit mengsel en dek de gevulde tomaten af met de kapjes.
- Zet de gevulde tomaten naast elkaar in een ovenschaaltje en besprenkel ze met de rest vd olie.
- Plaats de ovenschaal zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven en klaar is je snack!
Deel dit Recept
Add comment