Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Garnalen gepeld
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Champignons fijn gehakt
- Kruiden basilicum, koriander, peterselie, max. 10 g knoflook (geperst) en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en bak de champignon stukjes tot het vocht is verdampt.
- Doe de gebakken champignon stukjes samen met de olie uit de pan in een keukenmachine, voeg de garnalen, de eieren en de kruiden toe en maal dit tot een puree is ontstaan.
- Vorm van de puree één grote of meerdere kleine balletjes en verspreid deze over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Gaar de balletjes zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven, verdeel deze over een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment