Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Paprika's gesneden
- Kruiden chilipoeder en kerriepoeder
- Max. 1 Ei
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Cayennepeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
- Verhit de olie in een pan, voeg de paprika stukjes toe samen met een snuf vd kruiden, bak de paprikastukjes tot ze zacht zijn geworden en laat ze vervolgens afkoelen.
- Schep de paprikastukjes samen met de olie uit de pan na afkoeling in een keukenmachine en pureer dit.
- Voeg de geraspte kaas, de peterselie, de knoflook, de cayennepeper en het ei toe en meng dit goed.
- Vorm van dit mengsel balletjes (met koele, vochtige handen) en verdeel de balletjes over je bakplaat.
- Bak de balletjes in zo'n 25 minuten gaar en goudbruin.
Deel dit Recept
Add comment