Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Een aantal bladeren Ijsbergsla
- Min. 100 g Rode kool geraspt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Saus-ingrediënten Max. 2 eetlepels naturel kwark, max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), basilicum (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de zalmfilet met peper en citroenrasp, verhit de olie in een pan en bak de zalmfilet rondom gaar.
- Laat de zal afkoelen en snijd hem vervolgens in brede repen.
- Meng de rode koolrasp met het citroensap, de achtergebleven olie uit de pan en een snuf peper.
- Meng de saus ingrediënten en zet dit apart.
- Verdeel de sla bladeren op je werkblad, schep op elk blad een deel vd rode koolsalade en een deel van de zalmrepen, besprenkel de vulling met de saus en serveer!
Deel dit Recept
Add comment