Porties |
Ingrediënten
- Een aantal bladeren Ijsbergsla
- Max. 120 g Kalkoengehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 Gele paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 Tomaat fijn gehakt
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Tacokruiden uipoeder, komijnzaad, paprikapoeder, knoflookpoeder, oregeno, chilipepervlokjes en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het fijn gehakt chilipepertje met de fijn gehakte tomaat en het citroensap en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg het kalkoengehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de uisnippers en de Tacokruiden toe en roer goed door.
- Voeg een scheutje water toe en laat het gehakt 7-10 minuten sudderen (tot het vocht verdampt is).
- Voeg de paprika reepjes toe en bak deze tot ze zacht zijn geworden.
- Verdeel de sla bladeren over je werkblad, schep op elk blad een deel van het paprika-gehaktmengsel en een beetje van het chilipeper-tomaat mengsel en serveer!
Deel dit Recept
Add comment