Recept Afdrukken
Schelvis met peterseliepuree
Schelvis met peterseliepuree
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Schelvis met peterseliepuree
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolroosjes in 15-20 minuten gaar en giet ze vervolgens af.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de uisnipper samen met de knoflook.
  3. Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze zo’n 5 minuten mee.
  4. Voeg de zon gedroogde tomaat reepjes en een snuf peper toe, roer dit door en schep het groentenmengsel vervolgens uit de pan.
  5. Wrijf de schelvisfilet in met peper en mosterd, schep deze vervolgens in de pan en bak deze zo’n 5 minuten per kant.
  6. Pureer de bloemkool en schep het gebakken champignon mengsel en de peterselie samen met wat nootmuskaat en peper door de puree.
  7. Schep de gebakken schelvis op je bord, schep de peterselie-champignonpuree erbij naast en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!