Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Savooijekool gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de savooijekool en uisnippers toe en roerbak dit 3-4 minuten.
- Voeg de kerriepoeder toe samen met de tijm en een gewenste hoeveelheid water.
- Breng de soep aan de kook, zet het vuur lager en dek de pan af met een deksel.
- Laat de soep 25-30 minuten pruttelen.
- Bak in de tussentijd de champignons samen met zout, peper en peterselie in de resterende olie.
- Voeg de feta toe aan de soep, bestrooi de soep met zout en peper en pureer de soep.
- Verhit de soep na het pureren opnieuw, voeg de gebakken champignons toe en serveer!
Deel dit Recept
Add comment