Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Savooiekool gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de savooiekool en uisnippers toe en roerbak dit 3-4 minuten.
- Voeg de kerriepoeder toe samen met de tijm en een gewenste hoeveelheid water.
- Breng de soep aan de kook, zet het vuur lager en dek de pan af met een deksel.
- Laat de soep 25-30 minuten pruttelen.
- Bak in de tussentijd de champignons samen met peper en peterselie in de resterende olie.
- Pureer de soep, verhit de gepureerde soep opnieuw, voeg de gebakken champignons toe, schep de soep in een kom of bord, verdeel de feta over de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment