Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 300 g Savooiekool in reepjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in stukjes gesneden
- Een snufje Chilipeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet blokjes rondom bruin.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de savooyekoolreepjes toe en roerbak deze zacht in zo'n 10 minuten.
- Doe de inhoud van de pan in een kookpan en vul dit aan met een gewenste hoeveelheid water.
- Voeg de tomaatstukjes toe als ook de chilipeper, wat peper en zout en roer dit door.
- Dek de pan af en laat dit ruim een half uur pruttelen.
Deel dit Recept
Add comment