Recept Afdrukken
Salade met witlof en biefstuk
Salade met witlof en biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met witlof en biefstuk
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Week de uisnippers 10 minuten in een laagje water.
  3. Wrijf de biefstuk in met de helft vd mosterd en de olie en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Rooster de biefstuk 4 minuten aan de ene kant en vervolgens 4 minuten aan de andere kant.
  5. Laat de biefstuk 10 minuten rusten en snijd hem dan in dunne plakjes.
  6. Doe dit in een kom samen met de gesneden witlof en geweekte uisnippers.
  7. Voeg de peterselie, dragon, andere helft vd mosterd, azijn, zout en peper toe en meng dit goed.
  8. Meng ook de stukjes augurk erdoor.
  9. Verspreid dit over je bord en garneer met de walnoten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!