Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 3 stronkjes Witlof in kwarten gesneden
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 1 el Dragon fijn gehakt
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Zure augurken (zonder additieven) fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Week de uisnippers 10 minuten in een laagje water.
- Wrijf de biefstuk in met de helft vd mosterd en de olie en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Rooster de biefstuk 4 minuten aan de ene kant en vervolgens 4 minuten aan de andere kant.
- Laat de biefstuk 10 minuten rusten en snijd hem dan in dunne plakjes.
- Doe dit in een kom samen met de gesneden witlof en geweekte uisnippers.
- Voeg de peterselie, dragon, andere helft vd mosterd, azijn, zout en peper toe en meng dit goed.
- Meng ook de stukjes augurk erdoor.
- Verspreid dit over je bord en garneer met de walnoten.
Deel dit Recept
Add comment