Recept Afdrukken
Salade van venkel en asperges
Salade van venkel en asperges
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade van venkel en asperges
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de venkelplakjes toe en bak deze kortstondig.
  2. Breng een laagje water aan de ook, voeg de asperges toe en blancheer deze een aantal minuten.
  3. Spoel de asperges af onder koud water, snijd ze in stukjes, meng ze met de gebakken venkelplakjes en de overige ingrediënten (m.u.v. de kaas en de hazelnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
  4. Schep de salade na een tijdje op je bord, verdeel de kaas schilfers en hazelnoten over de salade en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!