Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Asperges houtige delen verwijderd
- Max. 1 Venkelknol in dunne plakjes gesneden
- Min. 1 handje Waterkers
- Min. 1 handje Kervel
- Max. 10 g Rauwe hazelnoten
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel yoghurt, dragon (fijn gehakt), peterselie (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap en max. 10 g knoflook (geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de venkelplakjes toe en bak deze kortstondig.
- Breng een laagje water aan de ook, voeg de asperges toe en blancheer deze een aantal minuten.
- Spoel de asperges af onder koud water, snijd ze in stukjes, meng ze met de gebakken venkelplakjes en de overige ingrediënten (m.u.v. de kaas en de hazelnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade na een tijdje op je bord, verdeel de kaas schilfers en hazelnoten over de salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment