Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Paneer (Indiase kaas) in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Bladspinazie
- Min. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroenrasp en komijnzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de paneerblokjes met de olie, verhit een grilpan en gril de blokjes in zo'n 8 minuten rondom bruin.
- Schep de blokjes uit de pan en laat ze enigszins afkoelen.
- Meng de lauwwarme paneerblokjes met de overige ingrediënten (zodat de spinazie enigszins slinkt door de warmte van de paneerblokjes), verdeel de lauw warme salade over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment