Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Kokos/olijfol koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 300 g Savooijekool in reepjes gesneden
- Max. 1 stengel Bleekselderij fijn gehakt
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 1 Pepertje in ringetjes gesneden
- Ma.x 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Vermeng de azijn met het zout en besprenkel de garnalen hiermee.
- Dek de garnalen af met folie en laat ze zo'n 2 uur marineren in de koeling.
- Haal de gemarineerde garnalen na 2 uur uit de koeling en doe ze in een kom.
- Vermeng ze met olie, citroensap en gember.
- Voeg vervolgens de savooijekool, bleekselderij, prei en peper-ringetjes toe en vermeng dit.
- Bestrooi de salade met het sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment