Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 1 Ei gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 50 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng de pompoenblokjes met de olie, zout en peper en verdeel de blokjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Rooster de blokjes zo'n 20 minuten.
- Haal de bakplaat uit de oven, schud de blokjes door elkaar en rooster ze vervolgens nog 7 minuten.
- Laat de blokjes afkoelen.
- Doe de spinazie in een kom en meng dit met de helft vd sojasaus en de helft vd azijn.
- Voeg de afgekoelde pompoenblokjes toe samen met de eiblokjes, de fetakruimels en de pijnboompitjes en meng dit goed.
- Schep de salade op je bord en besprenkel met de andere helft vd sojasaus en azijn.
Deel dit Recept
Add comment