Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Sperziebonen
- Max. 200 g Witte kool geraspt
- Max. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Min. 100 g Taugé
- Max. 2 Eieren gekookt en gepeld
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 fijngemalen chilipepertjte, max. 1 eetlepel citroensap
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, blancheer de sperziebonen tot ze beetgaar zijn en spoel ze af onder koud water.
- Meng de sperziebonen met de overige ingrediënten (m.u.v. de cashewnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade uit de koeling (na een tijdje), bestrooi met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment