Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof blaadjes verwijderd van de kern
- Max. 120 g Gebraden rosbief (zonder additieven) in dunne plakjes gesneden
- Max. 10 Snoeptomaatjes gehalveerd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel naturel yoghurt, max. 1 fijn gemalen chilipepertje, max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), gemberpoeder en pepe
Ingrediënten
|
Instructies
- Verdeel de witlofblaadjes over een platte schaal.
- Verdeel de walnoten, de tomaatjes en de rosbief plakjes over de laag met witlofblaadjes, besprenkel het geheel met de dressing en serveer!
Deel dit Recept
Add comment