
Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw maanzaad
- Max. 300 g Pompoen in stukken gesneden
- Kruiden chilivlokjes, venkelzaad, kaneel en peper
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel (appel)azijn, za'atar kruiden en max. 75 g light feta (verkruimeld)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Meng de pompoen stukken met de olie en de kruiden en verdeel de stukken over de bakplaat.
- Dek de pompoen af en plaats de bakplaat zo'n 40 minuten in de oven (tot de pompoenstukken gaar zijn).
- Ontdoe de bakplaat van diens folie of bakpapier en rooster de pompoen stukken nog 10 minuten zonder bedekking (tot ze beginnen te drogen en een kleurtje hebben verkregen).
- Laat de pompoen stukken afkoelen, meng ze met de overige ingrediënten en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade (na een tijdje koelen) uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment