Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Onbereide rosbief
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 50 g Veldsla
- Min. 100 g Roma tomaatjes in kwartjes gesneden
- Max. 3 Verse vijgen in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe pistachenoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de rosbief met peper, verhit de olie in een pan en bak de rosbief medium rare in een aantal minuten.
- Schep de rosbief uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem vervolgens in plakjes.
- Meng de gebraden rosbief plakjes met de overige ingrediënten (m.u.v. de pistachenoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de pistachenoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment