Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 100 g Bladspinazie
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Min. 1 handje Dille grof gehakt
- Max. 3 Verse vijgen in kwartjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroenrasp, komijnzaad, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de kipfilet met peper, verhit de olie in een pan en bak de kip rondom bruin en gaar van binnen
- Schep de kip uit de pan, laat hem afkoelen en snijd hem vervolgens in reepjes.
- Meng de gebraden kip reepjes met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment