Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 1 handje Bladspinazie
- Max. 5 Radijsjes in dunne plakjes gesneden of geschaafd
- Max 200 g Venkel dun gesneden
- Max. 100 g Komkommer in plakjes of reepjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 1 handje Kiemgroenten
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), peper en max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalmfilet boven het kokende water in 5-8 minuten gaar.
- Laat de zalm afkoelen en trek deze vervolgens (na afkoeling) uit elkaar tot kleine stukjes.
- Meng de groenten (m.u.v. de kiemen en de amandelen) met elkaar en verspreid deze over je bord.
- Verdeel de zalmstukjes over de groenten en besprenkel de salade met de dressing.
- Garneer met de kiemgroenten en de amandelen en serveer.
Deel dit Recept
Add comment