Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 200 g Venkel in dunne plakjes geschaafd
- Kruiden dille en peper
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel naturel yoghurt, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel citroensap en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de garnalen met de olie, de knoflook en de kruiden en laat ze vervolgens 30 minuten marineren in de koeling.
- Verhit na 30 minuten de olie in een pan, voeg de gemarineerde garnalen toe en bak ze in zo'n 3-5 minuten gaar.
- Meng de garnalen met de overige salade ingrediënten, schep de salade op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment