Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 100 g Taugé
- Min. 50 g Bladspinazie
- Max. 2 Tomaten in partjes gesneden
- Max.50 Prei in dunne reepjes gesneden
- Dressing-ingediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari) en max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalm boven het kokende water gaar.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalm boven het kokende water gaar.
- Laat de zalm afkoelen en scheur deze in stukjes.
- Giet kokend water over de taugé en spoel dit vervolgens af onder koud water.
- Meng de taugé met de spinazie, de tomaat partjes, de prei reepjes, de zalmstukjes en de dressing en zet dit mengsel minimaal een half uur in de koeling (zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade (na afkoeling) op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment