Salade met sperziebonen en pangasius
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Pangasius filet
Max. 1
el
Citroensap
Max. 10
g
Rode ui
gesnipperd
Min. 300
g
Sperziebonen
Min. 1
handje
Basilicum
grof gehakt
Max. 1
el
Kappertjes (zonder additieven)
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Een snufje
Peper
Instructies
Breng een laagje water aan de kook, voeg de sperziebonen toe, kook deze in zo’n 4 minuten beetgaar en spoel ze vervolgens af met koud water.
Besprenkel de vis filet met de olie en het citroensap en gril de vis aan beide kanten in een gril pan tot deze gaar is.
Meng de sperziebonen met de uisnippers, de kappertjes de basilicum en een snuf peper en schep dit mengsel op je bord.
Leg de vis bovenop de salade en serveer!
Gerelateerd