Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Rode peper fijn gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Komkommer in plakjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de gemberpoeder met de citroenrasp, de fijn gesneden peper, de olie, de sojasaus en de azijn en marineer de biefstuk reepjes zo'n 30 minuten in dit mengsel.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de sperziebonen toe, kook ze zo'n 4 minuten, giet ze af en spoel af onder koud water.
- Verhit een pan, voeg de gemarineerde biefstuk reepjes inclusief de marinade toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de komkommer plakjes, de beetgare boontjes en de tauge toe en bak dit kortstondig mee.
- Laat de inhoud van de pan afkoelen, schep de inhoud van de pan op je bord, besprenkel met citroensap en serveer!
Deel dit Recept
Add comment