Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen grof gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Paprika's in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ras el hanout
- Min. 200 g Komkommer in blokjes gesneden
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Blancheer de snijbonen 4-5 minuten en spoel ze af onder koud water.
- Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de ui snippers samen met de knoflook.
- Voeg de paprika reepjes toe en bak deze tot ze beetgaar zijn.
- Meng de resterende olie met citroensap en Ras-El-Hanout kruiden tot een dressing.
- Meng de gebakken paprika vervolgens met de gare snijbonen, de komkommerblokjes en deze dressing en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade na een tijdje koelen op je bord, garneer met koriander en feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment