Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tomaat in partjes gesneden
- Max. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum
- Min. 200 g Snijbiet grof gesneden
- Max. 1 el Koud geperste kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroen
- Kruiden chilipervlokjes en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de snijbiet stukjes tot ze beginnen te slinken.
- Roer het citroensap en een snuf peper door de snijbiet, verhit dit nog even mee, schep de snijbiet uit de pan en laat dit afkoelen.
- Meng de afgekoelde snijbiet met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle ingrediënten goed op elkaar in kunnen werken.
- Verdeel de salade (na een tijdje koelen) over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment