Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 100 g Komkommer in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Tomaat in blokjes gesneden
- Max. 75 g Rucola
- Ma. 75 g Light feta in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de Italiaanse kruiden toe en giet dit over de bloemkoolrijst.
- Dek de bloemkoolrijst af en laat de rijst in zo'n 10 minuten garen/opzwellen.
- Giet het overtollige vocht af, maak de bloemkoolrijst korrels los met een vork, meng de korrels met de olie en laat ze afkoelen.
- Meng de afgekoelde bloemkoolrijst met de groenten blokjes, de citroenrasp, de feta blokjes en een snuf peper, schep de salade op je bord en serveer.
Deel dit Recept
Add comment