Recept Afdrukken
Salade met pompoen, witlof en feta
Salade met pompoen, witlof en feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met pompoen, witlof en feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de pompoen stukken met de olie en de kruiden en verdeel de stukken over de bakplaat.
  3. Dek de pompoen af met bakpapier en plaats de bakplaat zo'n 40 minuten in de oven (tot de pompoen stukken gaar zijn).
  4. Verwijder het bakpapier en rooster de pompoenstukken nog 10 minuten zonder bedekking (tot ze beginnen te drogen en een kleurtje hebben verkregen).
  5. Laat de pompoen stukken afkoelen, meng ze met de overige ingrediënten en zet dit mengsel een tijdje in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
  6. Haal de salade (na een tijdje koelen) uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!