Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 1 Ei gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 40 g Feta light in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de pompoen blokjes met de olie en een snuf peper en verdeel de blokjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Plaats de bakplaat in de oven en rooster de blokjes zo'n 20 minuten.
- Haal de bakplaat uit de oven, schud de blokjes door elkaar en rooster ze vervolgens nog 7 minuten.
- Laat de blokjes afkoelen, doe de spinazie in een kom, meng dit met de helft vd sojasaus en de helft vd azijn, voeg de afgekoelde pompoen blokjes, de ei blokjes, de feta kruimels en de pijnboompitjes roe en meng dit goed.
- Schep de salade op je bord, besprenkel met de resterende sojasaus en de resterende azijn en serveer!
Deel dit Recept
Add comment