Salade met pompoen en aubergine
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 1 Auberginein plakken gesneden
  • Max. 200g Pompoenin plakken gesneden
  • Max. 0.5el Kokos;/olijfoliekoud geperst (extra vergine)
  • Max. 10g Rauwe pompoenpitten
  • Kruideneen fijngemalen pepertje, max10 g ui (gesnipperd), oregano (fijn gehakt), kardemom, max. 10 g knoflook (geperst), paprikapoeder, komijnzaad en peper
  • Max. 75g Feta lightVerkruimeld
Instructies
  1. Verwarm de oven (bovenwarmte) voor op 180 graden.
  2. Meng de pompoen en aubergine plakjes met de olie en de kruiden, verdeel de gemarineerde plakjes over de bodem van een ovenschaaltje en zet deze onder de gril tot de pompoen plakjes beginnen te kleuren.
  3. Schud ze wat door elkaar en plaats ze vervolgens opnieuw onder de gril.
  4. Laat de gegrilde groenten afkoelen, meng ze met de feta, schep dit mengsel op je bord en serveer!