
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in plakken gesneden
- Max. 200 g Pompoen in plakken gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Kruiden een fijngemalen pepertje, max10 g ui (gesnipperd), oregano (fijn gehakt), kardemom, max. 10 g knoflook (geperst), paprikapoeder, komijnzaad en peper
- Max. 75 g Feta light Verkruimeld
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven (bovenwarmte) voor op 180 graden.
- Meng de pompoen en aubergine plakjes met de olie en de kruiden, verdeel de gemarineerde plakjes over de bodem van een ovenschaaltje en zet deze onder de gril tot de pompoen plakjes beginnen te kleuren.
- Schud ze wat door elkaar en plaats ze vervolgens opnieuw onder de gril.
- Laat de gegrilde groenten afkoelen, meng ze met de feta, schep dit mengsel op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment