Porties |
Ingrediënten
- Max. 250 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 100 g Taugé
- Max. 100 g Peultjes
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Max. 120 g Forelfilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, stoom de forelfilet boven het kokende water in zo'n 20 minuten gaar en laat deze vervolgens afkoelen.
- Doe de peultjes in de pan met kokend water, blancheer ze een aantal minuten, giet ze af en spoel ze af onder koud water.
- Giet een beetje van het hete water (voorafgaand aan het afgieten vd peultjes) over de taugé en spoel ook deze af onder koud water.
- Verdeel de tomaatjes samen met de taugé over je bord en verdeel hier de lente-ui ringetjes, een snufje peper en de forel (in stukjes) over.
- Meng de olie met het citroensap en sprenkel dit over de salade.
- Garneer de salade met de bieslook en de pijnboompitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment