Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Kruiden komijnzaad, chilipeper, gemberpoeder, munt
- Max. 300 g Paksoi grof gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 200 g Komkommer in plakjes gesneden
- Max. 50 g Prei fijn gehakt
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel (appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de paksoi en komkommer met de dressing en bestrooi de garnalen met de kruiden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de gekruide garnalen en de knoflook toe en roerbak deze tot ze roze kleuren.
- Voeg de gebakken garnalen toe aan de paksoi salade en meng dit goed.
- Schep de salade op je brod, garneer met de prei en de sesamzaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment