Porties |
Ingrediënten
- Min. 75 g Bladspinazie
- Max. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 300 g Oesterzwammen
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de helft vd olie met de spinazie en de peper.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de preireepjes zo'n 2-3 minuten.
- Scheur de oesterzwammen in grove stukken, verhit de andere helft vd olie in een pan en bak de paddenstoelen zo'n 2-3 minuten.
- Blus dit met azijn en bestrooi dit met zout en peper.
- Verdeel de spinazie over je bord en verdeel hier de gebakken paddenstoelen, de gekookte preireepjes en de mozzarella over.
- Bestrooi met extra peper en serveer.
Deel dit Recept
Add comment