Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Andijvie
- Max. 100 g Tuinbonen gedopt
- Min. 1 handje Munt
- Max. 90 g Kipfilet
- Max. 20 g Feta light verkruimeld
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de tuinbonen in zo'n 10 minuten gaar.
- Giet de tuinbonen af en laat ze afkoelen.
- Leg de kipfilet op je werkblad, leg vershoudfolie op de kipfilet, sla de kipfilet plat met een deegroller en verwijder de folie.
- Bestrooi de platgeslagen kipfilet met peper en besprenkel deze met de helft vd olie.
- Verhit een (gril)pan en gril de kip aan beide kanten tot deze gaar is.
- Meng de citroenrasp met het citroensap, de resterende olie en een snuf peper.
- Meng de andijvie met de munt, de tuinbonen, de citroen olie en de feta.
- Snijd de gegrilde kip in reepjes, schep de salade op je bord, verdeel de gegrilde kip over de salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment