Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Rosbief
- Min. 50 g Bladspinazie
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Kruiden komijnzaad, kerriepoeder en peper
- Max. 1 el Laurierblad
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfole koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenschaal met bakpapier.
- Leg de rosbief in de schaal en verdeel te tijm, het laurierblad en een snuf peper over de rosbief.
- Meng de bloemkool roosjes met de kruiden en de olie, verdeel de gekruide roosjes omheen de rosbief in de ovenschaal en plaats de schaal zo'n 25-30 minuten in de oven (keer de roosjes regelmatig gedurende de roostertijd).
- Meng de spinazie met de geroosterde bloemkool roosjes en de pompoenpitten en verdeel dit mengsel over je bord .
- Snijd de rosbief na 10 minuten rusten in plakjes, verdeel de plakjes over de spinazie-bloemkool salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment