Recept Afdrukken
Salade met geroosterde bloemkool en rosbief
Salade met geroosterde bloemkool en rosbief
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met geroosterde bloemkool en rosbief
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een ovenschaal met bakpapier.
  2. Leg de rosbief in de schaal en verdeel te tijm, het laurierblad en een snuf peper over de rosbief.
  3. Meng de bloemkool roosjes met de kruiden en de olie, verdeel de gekruide roosjes omheen de rosbief in de ovenschaal en plaats de schaal zo'n 25-30 minuten in de oven (keer de roosjes regelmatig gedurende de roostertijd).
  4. Meng de spinazie met de geroosterde bloemkool roosjes en de pompoenpitten en verdeel dit mengsel over je bord .
  5. Snijd de rosbief na 10 minuten rusten in plakjes, verdeel de plakjes over de spinazie-bloemkool salade en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!