Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in lengterepen geschaafd
- Max. 40 g Rucola
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 0.5 el Koud geperste olijfolie
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de courgetterepen met peper.
- Verhit de helft vd olie in een grilpan en gril de courgetterepen tot ze zacht worden en wat beginnen te kleuren.
- Maak een dressing door de olie met knoflook, citroensap, peper en zout en citroenrasp te vermengen.
- Meng de dressing door de rucola en verdeel dit over je bord.
- Verdeel de gegrilde courgetterepen, de verkruimelde feta en de olijven over de salade en klaar ben je!
Deel dit Recept
Add comment