Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in dunne lengteplakken gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 250 g Cherrytomaatjes
- Max. 40 g Rucola
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrijk de courgette-repen met de olie en gril deze zo'n 2 minuten per kant.
- Besprenkel de repen met citroensap en bestrooi ze met zout en peper.
- Doe dit ook met de tomaatjes: bestrijk ze met olie, gril deze kort en laat ze daarna afkoelen.
- Meng de rucola met de gegrilde (inmiddels afgekoelde) courgetteplakken en leg de gegrilde tomaatjes hier bovenop.
- Bestrooi de salade met de pijnboompitjes, de fetakruimels en peper naar wens.
Deel dit Recept
Add comment