Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Andijvie fijn gesneden
- Max. 1 Courgette in dunne plakken gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Zon gedroogde olijven fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 2 Gekookte eieren in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrijk de courgette plakken met de helft vd olie, verhit een (gril) pan, leg de courgette plakken in de pan en gril ze aan beide kanten tot de plakken gaar zijn.
- Meng de fijn gehakte zongedroogde tomaten met de knoflook, de fijn gehakte oregano, de resterende olie en een snuf peper en bestrijk de gegrilde plakken met dit mengsel.
- Verdeel de andijvie over je bord, verdeel de kruidige, gegrilde courgette plakken samen met de blokjes ei en de basilicum over de andijvie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment