Salade met broccoli en tuinbonen
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 200
g
Tuinbonen
gedopt
Min. 200
g
Broccoli
in roosjes gesneden
Max. 2
Eieren
gekookt en in blokjes gesneden
Dressing-ingrediƫnten
min. 1 handje basilicum, grof gehaktmax. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, peper
Max. 10
g
Rauwe pijnboompitten
Instructies
Breng een laagje water aan de kook, kook de tuinbonen en broccoli roosjes in zo’n 4 minuten beetgaar en spoel ze vervolgens af met koud water.
Doe in de tussentijd de dressing ingredienten in een keukenmachine en pureer deze.
Meng de afgespoelde groenten met de dressing en de feta blokjes en zet de salade in de koeling, zodat de smaken goed op elkaar in kunnen werken.
Verdeel de salade na het koelen over je bord en serveer!!
Gerelateerd