Recept Afdrukken
Salade met bloemkool, paprika en feta
Salade met bloemkool, paprika en feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met bloemkool, paprika en feta
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Meng de bloemkool roosjes met de marinade en verspreid de gemarineerde roosjes vervolgens over de bakplaat.
  3. Rooster de roosjes zo'n 30-40 minuten in de oven (schud ze even goed door elkaar na 20 minuten).
  4. Doe de roosjes na het roosteren in een kom en meng ze met de feta.
  5. Laat dit mengsel minimaal 5 minuten afkoelen.
  6. Meng het bloemkool-feta mengsel na afkoeling met de rest vd ingrediënten en zet de salade in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!